Üvegek egyedi ajtókba

Ólomüveg betét bejárati ajtónkba…

A bejárati ajtó lakásunk kiemelkedően fontos része. Gyakran az utcáról is látszik, ráadásul a hozzánk érkező vendégek is ezt látják meg először. Elengedhetetlen, hogy jó benyomást keltsen, hiszen ez az első lépés otthonába, ahova ki ne szeretne jól eső érzéssel hazatérni. Ennek elérésére kiváló lehetőség a megfelelően kiválasztott díszüveg.

Bejárati ajtaja legyen biztonságos, és esztétikus. Ebben a két dologban igyekszünk segítségére lenni. Egyedi, kézzel készített üvegeinket részben a biztonság, részben a hőszigetelés miatt is érdemes thermo üvegbe foglalni, ezért mindenképp jelezze számunkra, ha a készítendő üveg bejárati ajtóba készül.

Beltéri ajtók, és üvegeik

A beltéri ajtókba épített üvegek a fényt beeresztik, de a betekintést mégis megakadályozzák. Meghatározó ékessége lehet bármilyen szobának a megfelelő stílus kiválasztásával.

A beltéri ajtók a lakás legszembetűnőbb részei. Elég kicserélni a régi, összefestett üvegeket és máris úgy érzi majd, hogy megújult a lakása! Mi nem előre elkészített, tömegcikkeket forgalmazunk, hanem egyedileg készítünk olyan díszüveget, amilyenre vágyik.

Az általunk felhasznált üvegek mind mintázatukban, mind színvilágukban sokrétűek, azonban mind minőségi, a gyártás során ásványokkal színezett üvegek, melyek az évek során sem veszítik el szemet kápráztató színeiket.

Nem kell a régi ajtót eldobni, elég csak lefesteni és az üveget kicserélni. Könnyedén különlegessé varázsolhatja akár a hagyományos, akár a Praktikerben, Obiban vásárolt beltéri ajtajának megjelenését. Bőven talál ilyen ajtókba készített üveget képeink közt.

Térelválasztók, tólóajtók

A térelválasztó tolóajtó funkciója, hogy a terek szükség esetén egybe nyithatók. Viszont ha arra van szükség, fantasztikusan dekoratív megoldás az áttetsző üveggel díszített elválasztás, ami könnyedségével megakadályozza a bezártság érzését, látványban pedig növeli a teret, nem akadályozza meg a természetes fény útját.

Képek ajtóüvegekről