Bútorüvegek

Bútorüvegek otthonunkban

A díszüvegek sokoldalúan használhatók fel, ma már nem csak a templomokban, kápolnákban, de az otthonokban is egyre elterjedtebb dekorációs elem. Ezáltal a különböző bútorüvegek is nagy népszerűségnek örvendenek mind az ügyfeleink, mind a modern lakberendezők körében.

Cégünk több éves üvegcsiszolási és bútorüveg gyártási tapasztalattal vár minden kedves régi és új megrendelőt. Olyan minőségi, kézzel készített tiffany bútorüvegek készítésével foglalkozunk, mely élvezetesebbé teszik az Ön környezetét.

 

Régi bútoraink új külsővel

Van egy kedves bútora, amitől nem szeretne megválni? Olyan gyorsan változik körülöttunk minden, otthonunkat is gyakran rendezgetjük, új színek, új stílusok tetszenek meg, de csak ezért nem dobunk ki egy egyébként hibátlan bútort. Ma már rengeteg lehetőség van arra, hogy értékeinket megőrizzük, és mégis ízlésünkhöz igazítsuk.

Egy szívünkhöz közel álló bútor, a saját elképzelésünket tükröző üveg betéttel, nem csak gyönyörű, hanem valódi eszmei értéket (is) képvisel majd, amire joggal büszkénk lehetünk.

Az ólomüvegbetét egyedülállóan hatásos mód arra, hogy felújítsa, új megjelenést adjon bútorainak különleges, mégis megfizethető módon. A minták kiválasztásánál fontos szempont, hogy a már meglévő bútorhoz igazodjon. A színeket pedig az alapanyagával  igyekezünk összhangba hozni. Stílusban, színekben pedig bőven van választék. Ne szabjon határt fantáziájának!

Találkoztunk olyan esettel is, mikor a bútor még jól használható volt, csak az ajtókat kellett lecserélni, mert az üveg beépítésére alkalmatlan volt, vagy nem tetszett. Asztalos segítségével, és tiffany üveggel egy szinte teljesen új bútort kapunk. Az élmény leírhatatlan!

Eredetileg is üvegezett bútort választunk

Lehetőségünk van arra is, hogy kedvező áron jussunk nagy szériában gyártott, könnyen beszerezhető üveges bútorhoz.

Ebben az esetben idővel megfordulhat fejünkben a gondolat, hogy szeretnénk valamivel személyesebbé tenni. Nem bánnánk azt sem, ha olyan bútorunk lenne, ami nem köszön vissza barátaink otthonában is …

Vagy egyszerűen csak régóta szeretnénk magunknak egy ólomüveget, mert tudjuk, hogy ez milyen különleges dolog. A kilátás viszont szép az ablakban, igazából nincs más lehetőség arra, hogy legyen egy ilyen darabunk.  Túl sok pénzt sem tudunk erre áldozni, de az üveges konyhaszekrényben éppen jól mutatna! Nem is túl nagy és van is egy ötletem!:) Ha már Ön idáig eljutott gondolatban, keressen meg bizalommal!

Új készítésű bútorüvegek

Ha most készül új bútora, amibe ólomüveget tervez, mindenképpen egyeztessen az asztalossal. Fontos, hogy a fa felületi kezelések után véglegesen milyen színárnyalatot fog kapni. Ennek ismeretében tökéletes harmónia lesz bútorunk és a beépített üveg között. Ráadásul az üveg beépítésének a lehetőségét is az asztalos szakember biztosítja.

Engedje meg magának a saját stílust, az eleganciát lakásában ezzel a bútorait díszítő különleges technikával!  Még a legegyszerűbb bútorait is fényűző, dekorációs eszközzé változtatja, amelytől lakása otthonosabbá válik.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, forduljon hozzánk bizalommal!

Eddigi munkáinkból: