Bútorüvegek

Butorüvegek

Bútorüvegek otthonunkban

A díszüvegek sokoldalúan használhatók fel, ma már nem csak az egyházak alkalmazzák előszeretettel, hanem az otthonokban is elterjedt dekorációs elem. Ezáltal a különböző bútorüvegek is nagy népszerűségnek örvendenek mind az ügyfeleink, mind a modern lakberendezők körében.

modern szekrény ajtó

Régi bútoraink új külsővel

A meglévő szekrényben az új üvegek esztétikusak, és élvezetesebbé teszik az Ön környezetét.

Az ólomüvegbetét egyedülállóan hatásos mód arra, hogy felújítsa bútorait különleges, mégis megfizethető módon. A minták kiválasztásánál fontos szempont, hogy a már meglévő bútor stílusához igazodjon. A színeket pedig a bútor anyagának színével igyekezzünk összhangba hozni.

Előfordulhat olyan eset is, amikor a bútorunk még jól használható, csak az ajtókat kell lecserélni, mert az üveg beépítésére alkalmatlan, majd ezáltal egy szinte teljesen új bútort kapunk.

Tiffanyüveg konyhabútor

Új készítésű bútorüvegek

Ha új bútorba szeretnénk üveget tervezni, mindenképpen egyeztessünk az asztalossal, hogy a fa felületi kezelések után véglegesen milyen színárnyalatot fog kapni. Így tökéletes lesz a harmónia bútorunk és a beépített üveg között.

Engedje meg magának a saját stílust, az eleganciát lakásában ezzel a bútorait díszítő különleges technikával!  Még a legegyszerűbb bútorait is fényűző, dekorációs eszközzé változtatja, amelytől lakása otthonosabbá válik.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, forduljon hozzánk bizalommal!