Ólomüveg és romantika

Romantikus tiffany üveg

Beltéri nyílászáró megoldás

Az ólomüveg varázslatos hatását használta ki dekorációs célokra a tervező az alábbi beltéri ajtóban. Az egyediség nem megy ki a divatból. Az alábbi nyílászáró üvegei a V.A.M Design megrendelésére a Tiffany Design tervezésével és kivitelezésével készültek Tiffany technikával.

Igazán különleges kiegészítője a művészien berendezett, igényesen díszített hálószobának az ólomüveg ajtó betét. Az üveg nem átlátszó, így megakadályozza a betekintést a szobába. Bentről nézve az előszobából beszűrődő fény kellemes hangulatot teremt a színes üvegek fényáteresztő képességének köszönhetően. Remek választás azok számára, akik elegáns, különleges megoldást keresnek lakásuk megszépítésére.

A romantikus minta

ólomüveg térelválasztó

ólomüveg térelválasztó

A hálószoba ajtajában lévő minta a szimbolikában az egyik leggyakrabban megjelenő elem, a rózsa köré készült. Érdekesség, hogy ez esetben a hagyományosabbnak tekinthető rózsaszirmokat egy absztrakt szerű keret fogja össze. Ettől a motívum még érdekesebb hatást kelt.

A megrendelő elégedettségét mutatja, hogy a munka sikeres befejeztével egy másik üveget is készíttetett otthonába.

Itt egy  üvegbetétes tolóajtó választja el az előszobát és a fürdőszobát. Ezzel a megoldással sok lakásban helyet lehet megtakarítani. A mintázatban megjelenik újra a levél motívum ötvözve a modern hatású vonalas mintával.

Felhasznált üvegek:

  • bronz csincsilla katedrál
  • 349-1 (rózsaszín) spectrum üveg
  • 349-2 (sötét rózsasín) spectrum üveg