Rózsás bejárati ajtó

A bejárati ajtó

Az első dolog amivel találkozunk egy lakásba való érkezéskor, a bejárati ajtó. Feladata, hogy a külső és a belső teret elválassza egymástól. Mivel ez a legfontosabb térelválasztónk, ezért ez szokott lenni a legnagyobb, legerősebb is.

A beltéri térelválasztókhoz képest a bejárati ajtó egy sokkal különlegesebb, egyedibb része otthonunknak, hiszen minden vendégünk ezzel találkozik először. A lakhelyünkről alkotott első benyomás kialakításakor nagy szerepet játszik. Fontos, hogy olyan legyen, ami összhangban van anyagában, formai kivitelezésében és színében is a többi nyílászárónkat.

Miért jó, ha üvegezett az ajtó?

Egy világos előszobába jobb érzés belépni, ezért ha tehetjük, olyan ajtónk legyen, amiben beépített üveg van. Szerencsés eset, mikor még mellette vagy felette is van lehetőségünk világító ablakok beépítésére.

Egyedi beltéri ajtó rózsás motívummalMitől lesz egyedi ajtónk?

Ha igazán különlegessé szeretnénk tenni magunk számára az előszobánkat és a hozzánk érkezők részére a bejáratot, akkor bátran készíttessünk Tiffany üveget az ajtóba.

Hőszigetelési és biztonsági szempontból is megfelelő tulajdonságokkal rendelkezik, amely fantasztikus esztétikai élménnyel párosul. Hatékonyan alkalmazható bizonyos üzletek bejáratában is, mivel időtálló eleganciát közvetít az ügyfelek felé.

Hol tudok ilyet rendelni?

Cégünk fő profilja az egyedi üveg tervezés és kivitelezés. Ez részünkről megoldható mind már meglévő, mind még tervezés alatt álló bejárati ajtókba. Amennyiben Ön egyedi gyártású ajtót szeretne és tanácstalan az asztalos személyét illetően, szívesen ajánlunk legmegbízhatóbb partnereink közül. Keressen minket bizalommal!

Néhány kép a készítés fázisairól: